Eboek Doelen Stellen Gids

eBoek doelen stellen

Dit eboek doelen stellen maakt super duidelijk voor je wat in mijn ogen de twee absolute voorwaarden zijn om doelen wel te bereiken.

Hierbij ga ik uit van de veronderstelling dat je al heel goed op je netvlies hebt staan wat je wilt bereiken. En tegelijkertijd wil ik je meegeven dat dit geen vanzelfsprekendheid is.

 

Gratis E-boek

 

Voorkom teleurstellingen

  

Zorg dat je overzicht krijgt, rust bewaart en eenvoudig je doelen bereikt.

 

Meld je onderstaand aan en download direct het eboek.

Wij gebruiken Enormail voor het automatiseren van onze e-mailcampagnes. Door het formulier te verzenden via de verzendknop ga je akkoord dat je gegevens opgeslagen en gebruikt worden in Enormail volgens hun privacy statement en algemene voorwaarden.

 

In elke workshop komt dit naar voren en blijkt dat te veel mensen helemaal niet precies weten wat zij willen bezitten of bereiken. Een andere conclusie die wij telkens weer trekken is dat er een groot verschil zit tussen zeggen dat je 100% gecommitteerd bent en dit laten zien in gedrag en resultaatgerichte acties. En dat komt omdat de componenten om te komen tot 100% commitment veelal niet bekend zijn. In dit eBoek (gratis download) ga ik je de handvatten hiervoor geven.

Ebook Doelen Stellen Gids

Er zijn meerdere succesbepalende factoren om ambitieuze doelen en jaaropdrachten te bereiken. Maar doelen bereiken begint met 2 absolute voorwaarden in te vullen. In dit gratis eBoek deel ik de 2 voorwaarden met jou.

Aan bod komen onder andere het belang van je basiswaarden  en waarom basiswaarden zo belangrijk zijn om op het netvlies te hebben staan. Verder komen je diepere ‘waaroms’ aan bod en kijken we naar het belang van een win-win-win en waarom er ook een hele dikke win voor jezelf in moet zitten.

Ook komt de 1 op 1 relatie aan bod tussen:

  • De hoofdstappen overzien welke je leiden naar je einddoel

en

  • Het vertrouwen dat je hebt in de haalbaarheid van je doel.

Ik sluit het eboek doelen stellen (gratis download) af met de 4 leerstadia en het belang van deze 4 leerstadia. En je krijgt antwoord op de vraag ‘waarom’  je plezier centraal zou moet zetten op de doelen stellen reis.

Ik wens je veel leesplezier en natuurlijk ook heel veel succes bij het bereiken van jouw doelen.

Jeroen Langeveld.

Eboek SMART doelen bereiken

Overigens kan je ook nog steeds mijn eboek smart doelen gratis downloaden.

Jaarplan

Wil je aan de slag met een jaarplan, hier vind je alles over het jaarplan.

error: Content is protected !!