Categorieën
Doelen Stellen Gids

Scheybeeck Academy

Scheybeeck Academy

Scheybeeck Academy

start nieuwe jaargang met 17 nieuwe deelnemers

Op 23 januari jl heeft Dick Burger het startsein gegeven voor de nieuwe jaargang van het 2-jarig leertraject. Het betreft een nieuwe groep van maar liefst 17 ambitieuze talentvolle medewerkers!

Dit leertraject is door Dick Burger en Jeroen Langeveld geïnitieerd en ontwikkeld in samenwerking met iDDD Company.

Nadat het afgelopen jaar de 1e leergang voor 11 medewerkers succesvol is afgerond (in 2013 gestart onder de naam Young BUKO) is besloten dit initiatief de komende jaren te gaan voortzetten met een nieuwe groep.

Deze nieuwe groep is 23 januari gestart. Er zijn collega’s vertegenwoordigd van de verschillende Scheybeeck bedrijven. 

Scheybeeck Academy

Het 2-jarig leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

Het programma is verder uitgebreid en bestaat ondermeer uit persoonlijke coaching, trainingen in groepsverband en specifieke workshops.

Tegelijkertijd werkt elke deelnemer aan een jaardoel, afgeleid van het jaarplan binnen zijn/haar werkmaatschappij. Hiermee wordt een meetbare financiële bijdrage geleverd waarmee de persoonlijke groei meetbaar wordt gemaakt.

Door een duidelijke jaaropdracht centraal te zetten afgeleid van een persoonlijke visie, kan de voortgang eenvoudig worden gemeten. Daarmee wordt de opgedane kennis en vaardigheden direct in praktijk gebracht. En er worden verbeteringen gerealiseerd die meetbaar bijdragen aan het bedrijfsresultaat.

Net als het afgelopen jaar wordt hierbij weer nauw samengewerkt met Marc-Jan Hollenberg en Matthé Pipping.

Dick Burger, Jeroen Langeveld en Monique van der Kammen zijn vanuit de Scheybeeck holding hier nauw bij betrokken om te trainen, te coachen en de persoonlijke begeleiding te bieden die het best bij de deelnemers past.

Er zijn meerdere workshops gepland. Daarnaast zijn er 8 trainingsdagen en diverse coaching momenten. 

Wil je meer flow ervaren?

Creëer een heldere inspirerende visie, maak een strategisch plan en zorg voor alignment.

Een visie is een richtpunt en resulteert in focus. Focus, Heldere Doelen en Uitdagingen zijn allen flow-triggers. Een inspirerende visie zet de flow-triggers in beweging.


Doe het en geniet van de reis. 

Jeoen Langeveld en flow
Jeroen Langeveld

Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds.

Vitaliteit is mijn hoogste waarde.

Niet uit luxe maar uit noodzaak en overlevingsinstinct. Misschien heb ik het geluk gehad dat ik hier al op jonge leeftijd al achterkwam. Van een zwak jongetje met een broze gezondheid naar een sterke vent die nu vaak de vitaalste man in de kamer is. Op het gebied van vitaliteit heb ik de kracht van compounded interest ontdekt. Compounded interest geldt natuurlijk niet alleen op het gebied van geld, maar op elk levensgebied. 
Mijn Purpose:

Ik zie het als mijn purpose/taak om meer vitaliteit en flow in de wereld te brengen.

 

Wil jij in contact met mij komen:

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mail: Jeroen@DoelenStellenGids.nl
Wat levert het jou op?

Een heldere inspirerende visie als startpunt en richtpunt om jouw eigen meest waardevolle waarden te leven en te bouwen aan jouw eigen La Sagrada Familia.

Bestel mijn boek en ga aan de slag met jouw eigen visie. Geniet van de reis en ervaar meer vitaliteit en flow.Waar te beginnen?

 

Begin met de juiste vragen te stellen.

Download ons gratis eboek.

Vitaliteit 100%
Vertrouwen 100%
Bouwen 100%