De Doelen Stellen Gids

De Doelen Stellen Gids is jouw strategische partner voor business vitaliteit, winstgevende jaarplannen en flow. Kennis delen hebben wij hoog in het vaandel staan en op de ledensite delen wij alle inzichten met jou. 

Doelen Stellen Gids
De Doelen Stellen Gids - Jeroen Langeveld

 

Als de doelen stellen gids wil ik een zinvolle bijdrage leveren.

Zelfs in moeilijke tijden is er altijd wel iets dat jij kan doen om de zaken en situatie te verbeteren.

Je kunt niet alles veranderen. Maar je kan vaak wel iets op een positieve manier beïnvloeden en daarmee een positieve verandering aanbrengen.

Specialisaties Doelen Stellen Gids

Het is mijn missie om ondernemers, directieleden en (aankomende) managers de juiste content en tools te geven om te testen op welke gebieden de grootste sprong voorwaarts gemaakt kan worden (nul-meting), een winstgevend jaarplan op te stellen, betere financiële resultaten te behalen, en meer flow te ervaren.

Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen een zo laag mogelijk tarief als mogelijk is, waardoor onze tools voor iedereen bereikbaar zijn.

Doelen Stellen Gids Test

Visie - Bouwen aan business vitaliteit en flow

De drive om te groeien, te verbeteren en betere resultaten te behalen zit in ons. Het universum is gebaseerd op dit principe.

Net zoals het universum uitdijt en groeit willen wij mensen groeien en onszelf ontwikkelen.

De Doelen Stellen Gids (DSG) helpt jou te bouwen aan jouw (business) vitaliteit zodat:

 1. Jouw Persoonlijke- en Business vitaliteit omhoog gaat.
 2. Jij betere financiële resultaten behaalt.
 3. Jij meer flow ervaart. 

Visie van De Doelen Stellen Gids

Ik zie ondernemers, directieleden en (aankomende) managers stap voor stap werken aan hun Business Vitaliteit, Winstgevende Jaarplannen en meer Flow ervaren.

Zij hebben geleerd om spelenderwijs een winstgevend jaarplan in 20 minuten per dag te schrijven en hun resultaten structureel te verbeteren. 

De Doelen Stellen Gids is jouw strategische partner

De Doelen Stellen Gids is jouw strategische partner voor business vitaliteit, winstgevende jaarplannen en flow.

Wij pakken het net even anders aan en hebben daardoor een onderscheidende positie opgebouwd. Heel praktisch ingesteld bouwen wij alles stap voor stap op en leveren de beste service en producten tegen de laagst mogelijke prijs.

Wij helpen jou om jaarplannen te associeren met een leuke constante bezigheid i.p.v. een jaarlijks verplicht nummertje.

De Doelen Stellen Gids en Scheybeeck Academy

In 2014 zijn wij gestart met ons interne opleidingstraject voor ambitieuze medewerkers gestart. En vanaf het eerste moment hebben wij een jaardoel afgeleid van het Jaarplan hierbij centraal gezet. Een jaardoel met een helder meetbaar financieel doel (het leverde euro’s op) en met een win-win-win. De euro’s waren overigens geen doel op zich. Het jaardoel was het instrument om persoonlijke groei meetbaar te maken en het realiseren van jaardoelen afgeleid van het jaarplan leverde nu eenmaal euro’s op.

Door een jaaropdracht te selecteren uit het businessplan maken wij persoonlijke groei wel meetbaar.

Stap voor stap verbeteren met de doelen stellen gids

Sinds 2014 hebben wij de systematiek steeds verder verbeterd dankzij de input van alle enthousiaste deelnemers. 

Daarbij hadden wij een oneerlijk voordeel, omdat wij behoren tot de Scheybeeck groep. Binnen de groep is heel veel kennis aanwezig waaruit wij konden putten. Dit gaf ons direct een voorsprong zodat wij konden putten uit de vele jaren ervaring met business planning, winstgevende jaarplannen en verbeter tools. 

Het enthousiasme, doorzettingsvermogen en de ambities van de deelnemers en vaste team van begeleiders heeft ons stap voor stap gebracht waar wij nu staan.

Wil jij jouw business doelen bereiken en de hoge verwachtingen inlossen?

Wil jij een voorsprong nemen?

Ambitieniveau van De Doelen Stellen Gids

Mensen vragen mij weleens waarom ik dit allemaal doe en of dit niet heel veel tijd kost

Mijn antwoord is dan:

“Ik doe dit omdat ik plezier beleef en energie krijg van het bouwen aan betere resultaten. Het verbeterproces zelf vind ik leuk om te doen. Ik krijg energie en voldoening als ik mensen en bedrijven help om op een waarden gedreven manier betere financiële resultaten te behalen.”

Het is mijn ambitie om met De Doelen Stellen Gids een top 3 speler in Nederland te worden op het gebied van Business Vitaliteit, Winstgevende Jaarplannen en Flow.

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

Wij doen wat wij beloven – met plezier, enthousiasme en energie!

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

 

Elke dag ervaar ik plezier, enthousiasme en energie in mijn werk.

Er is balans tussen mijn fysieke, mentale en spirituele invulling van mijn leven.

Ik straal vitaliteit uit en ben een voorbeeld en inspiratiebron wat betreft vitaliteit. Ik leef elke dag mijn hoogste waarde.

De Doelen Stellen Gids - Het Team

Ons ambitieniveau is groot, als de doelen stellen gids wil ik een zinvolle bijdrage leveren en misschien spreekt mijn visie jou aan?

In moeilijke tijden is er altijd wel iets dat ook jij kan doen om iets op een positieve manier te beïnvloeden en daarmee een positieve verandering aan te gaan brengen.

 

Wil jij helpen om De Doelen Stellen Gids uit te bouwen en ons team komen versterken?

Als Founder van De Doelen Stellen Gids wil ik een goed team om mij heen bouwen.

Een ambitieus team met de beste mensen op het gebied van:

 1. Processen.
 2. Marketing & communicatie.
 3. ICT.
 4. Bouwen van online trainingen en cursussen.

Samen bouwen wij De Doelen Stellen Gids stap voor stap verder uit naar de Top 3 speler in Nederland op het gebied van Business Vitaliteit, Winstgevende jaarplannen en Flow.

Wij leven en dragen onze kernwaarden uit, dagen elkaar uit om het beste in elkaar naar boven te halen en doen wat wij beloven.

Met plezier, enthousiasme en energie!

Wat levert het jou op?

 1. Jij gaat groeien, vitaler worden en betere financiële resultaten behalen.
 2. Alle kennis delen wij met jou en wij als team helpen elkaar om het beste in elkaar naar boven te halen.
 3. Onze ervaring met business planning, winstgevende jaarplannen en verbeter tools geeft ook jou een oneerlijke voorsprong waar jij je voordeel mee doet.
 4. Met gedeeld enthousiasme, doorzettingsvermogen en plezier maak jij deel uit van een team met grote ambities die elkaar support.
 5. Het geeft jou de kans om aan jezelf te blijven werken, steeds beter te worden in wat jij doet, waar jij voor staat en te genieten van onze gezamenlijke avontuurlijke reis.

  Elke dag zetten wij als team een volgende stap op het gebied van vitaliteit, groei en flow.

Ambities waarmaken

Met jouw hulp gaan wij samen onze ambities waarmaken.

Hierdoor verdubbelt De Doelen Stellen Gids jaarlijks haar inkomsten. Inkomsten welke voor 100% worden aangewend voor nieuwe investeringen in de tools om te testen, te groeien en te ontwikkelen.  

Samen gaan wij onze missie waarmaken:

Samen gaan wij ondernemers, directieleden en (aankomende) managers de juiste content en tools geven om te testen, een winstgevend jaarplan op te stellen, betere financiële resultaten te behalen, en meer flow te laten ervaren.

Wij leveren de hoogste kwaliteit tegen een zo laag mogelijk tarief als mogelijk is, waardoor onze tools voor iedereen bereikbaar zijn.

Deze tools mag jij gratis inzetten om jouw Business Resultaten te blijven verbeteren en meer Flow te vervaren.

Ben je geïnteresseerd en wil jij deel uitmaken van ons team?

Bel mij op telefoonnummer 06 – 51 32 83 84 en dan gaan wij met elkaar in gesprek.