De Doelen Stellen Gids

De Doelen Stellen Gids is jouw strategische partner voor business vitaliteit, winstgevende jaarplannen en flow. Kennis delen hebben wij hoog in het vaandel staan en op de ledensite delen wij alle inzichten met jou.

Doelgroep en missie

Doelen Stellen Gids
De Doelen Stellen Gids - Jeroen Langeveld

Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds. Hij is mede-initiator van de Scheybeeck Academy, waarbinnen een 2-jarig leertraject voor ambitieuze talentvolle medewerkers wordt aangeboden. Het leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

Geniet van de doelen stellen reis reis en blijf zoeken naar manieren om betere resultaten te behalen! 

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mijn drijfveer zit hem erin dat ik met de doelen stellen gids invloed kan hebben op de (financiële) resultaten die mensen en organisaties behalen, waardoor het hen economisch beter voor de wind kan gaan.

Visie - Bouwen aan business vitaliteit en flow

Visie van De Doelen Stellen Gids

De drive om te groeien, te verbeteren en betere resultaten te behalen zit in ons. Het universum is gebaseerd op dit principe. Net zoals het universum uitdijt en groeit willen wij mensen groeien en onszelf ontwikkelen.

Wij zien ambitieuze leidinggevenden spelenderwijs bouwen aan hun eigen business, stap voor stap hun visie realiseren, en betere financiële resultaten behalen.

 

 

De Doelen Stellen Gids is jouw strategische partner

Onze specialisaties zijn winstgevende jaarplannen, flow en betere financiële resultaten.

Wij pakken het net even anders aan en hebben daardoor een onderscheidende positie opgebouwd. Heel praktisch ingesteld bouwen wij alles stap voor stap op en leveren de beste service en producten tegen de laagst mogelijke prijs.

Wij helpen jou om jaarplannen te associeren met een leuke constante bezigheid i.p.v. een jaarlijks verplicht nummertje.


de flow cirkel

Scheybeeck Academy

In 2014 zijn wij gestart met ons interne opleidingstraject voor ambitieuze medewerkers gestart. En vanaf het eerste moment hebben wij een jaardoel afgeleid van het Jaarplan hierbij centraal gezet. Een jaardoel met een helder meetbaar financieel doel (het leverde euro’s op) en met een win-win-win. De euro’s waren overigens geen doel op zich. Het jaardoel was het instrument om persoonlijke groei meetbaar te maken en het realiseren van jaardoelen afgeleid van het jaarplan leverde nu eenmaal euro’s op.

Door een jaaropdracht te selecteren uit het businessplan maken wij persoonlijke groei wel meetbaar.

Stap voor stap verbeteren met de doelen stellen gids

Sinds 2014 hebben wij de systematiek steeds verder verbeterd dankzij de input van alle enthousiaste deelnemers. 

Daarbij hadden wij een oneerlijk voordeel, omdat wij behoren tot de Scheybeeck groep. Binnen de groep is heel veel kennis aanwezig waaruit wij konden putten. Dit gaf ons direct een voorsprong zodat wij konden putten uit de vele jaren ervaring met business planning, winstgevende jaarplannen en verbeter tools. 

Het enthousiasme, doorzettingsvermogen en de ambities van de deelnemers en vaste team van begeleiders heeft ons stap voor stap gebracht waar wij nu staan.

Wil jij jouw business doelen bereiken en de hoge verwachtingen inlossen?

Wil jij een voorsprong nemen? Laat je nooit tegenhouden door angsten. 

Ambitieniveau van De Doelen Stellen Gids

Mensen vragen mij weleens waarom ik dit allemaal doe en of dit niet heel veel tijd kost

Mijn antwoord is dan:

“Ik doe dit omdat ik plezier beleef en energie krijg van het bouwen aan betere resultaten. Het verbeterproces zelf vind ik leuk om te doen. Ik krijg energie en voldoening als ik mensen en bedrijven help om op een waarden gedreven manier betere financiële resultaten te behalen.”

Het is mijn ambitie om met De Doelen Stellen Gids een top 3 speler in Nederland te worden op het gebied van Business Vitaliteit, Winstgevende Jaarplannen en Flow.

Wat wil je echt?

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

Wij doen wat wij beloven – met plezier, enthousiasme en energie!

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

Lid worden en je aanmelden voor het ledengedeelte van de doelen stellen gids

Ik nodig je graag uit om samen met ons op het leden gedeelte te werken aan:

 1. Jouw eigen inspirerende visie en winstgevend jaarplan.
 2. Het ervaren van meer flow momenten in je leven.
 3. Betere financiële resultaten.

Als jij betere financiële resultaten wil gaan behalen maar niet weet hoe en waar jij moet beginnen, volg dan een voorspelbaar proces wat leidt tot een voorspelbare uitkomst.

Onze aanpak - begin met een quick scan

Elk kookboek is op dit principe gebaseerd, net als elke Ikea handleiding en elke goed opgebouwde cursus.

 • Volg de juiste stappen in de juiste volgorde, vanuit de juiste mindset, met de juiste hulpmiddelen en je krijgt een voorspelbaar eindresultaat.
 • Als je betere bedrijfsresultaten wil behalen dan doe je precies hetzelfde. Je kan ook een dure consultant inhuren en hem het werk laten doen. Maar dan blijft het een eenmalige actie en creëer je geen verbetercultuur. Ook de consultants volgen een voorspelbaar proces met een voorspelbare uitkomst. Consultants gaan echt niet het wiel telkens opnieuw uitvinden.
 • Maar met alleen een winstgevend plan en een uitgewerkt proces red je het waarschijnlijk ook niet.
 • Het proces geeft de grote lijnen weer, helpt je de stappen te overzien en alles in perspectief te plaatsen. Maar de details maken het verschil.
 • Evenals de juiste mindset en meer flow ervaringen waardoor het leerproces enorm verkort wordt.

Ondersteuning op het ledengedeelte

Vanuit de juiste mindset blijf je verbeteringen aanbrengen. Het belangrijkste is dat je start en continu met de verkregen feedback aan de slag gaat. Hierdoor ga je oorzaak-gevolg denken en verbanden zien. En dan wordt het verbeterproces pas echt leuk en ga je resultaten behalen.

De betere resultaten komen vanzelf als je maar actie blijft ondernemen. Natuurlijk wel de juiste acties in de juiste volgorde vanuit de juiste mindset anders blijf je dezelfde resultaten behalen.

Neem een besluit

Op het ledengedeelte krijg jij:

 1. Ondersteuning bij het formuleren van jouw eigen inspirerende visie en het uitwerken van jouw eigen winstgevend jaarplan.
 2. Alle informatie rondom flow, het inzetten van flow triggers, intrinsieke motivatie (zodat jij je beste prestaties kan leveren en jij je op je best kan voelen).
 3. Support bij het behalen van betere financiële resultaten. hierbij delen wij met jouw onze quickscan voor het spelenderwijs uitbouwen van jouw winstgevend jaarplan onze doelen stellen navigator en krijg jij de digitale versie van mijn boek – Doelen Bereiken vanuit een Visie.
Onze ledensite

Wil jij lid worden en betere financiële resultaten behalen?

 Meer weten?