De Doelen Stellen Gids – Mijn verhaal.

De Doelen Stellen Gids.

Op de doelen stellen gids site deel ik mijn ideeën, aanpak en systeem met jou.

Ideeën , aanpak en een systeem die ik ook gebruik in de coaching sessies met een groep professionals. Coaching sessies die gericht zijn op het bereiken van de jaardoelen van deze professionals.

De doelen stellen gids - Jeroen Langeveld

Jeroen:

“Als een van de coaches en trainers van ons interne opleidingstraject heb ik de deelnemers een praktisch systeem willen aanreiken om hun jaardoelen te bereiken, hun mindset verder te versterken en een volgende carrièrestap te zetten”.

Mijn missie

Het is mijn missie om waardengedreven leidinggevenden een routekaart te geven om jaardoelen afgeleid van het jaarplan te bereiken, een eigen visie te ontwikkelen en aansluitend  een volgende carrièrestap te zetten.

Mijn visie

Ik zie waardengedreven ambitieuze werknemers de volgende stap in hun carrière zetten. Werknemers die  jaardoelen uit het jaarplan naar zich toe trekken en vervolgens realiseren. Hiermee leveren zij een belangrijke bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen en -resultaten. Zij laten overduidelijk hun ambitie, vaardigheden en resultaatgerichtheid zien. Hun toegevoegde waarde is onomstotelijk bewezen. En de volgende stap in hun carrière is de logische en onontkoombare volgende stap.

De doelen stellen gids

Als coach help ik je de ‘gap’ in kaart te brengen tussen waar je nu staat en waar je wilt zijn. Ik help je betekenisvolle doelen te formuleren, een actieplan op te stellen en coach jou naar resultaten.

Schrijf je eigen script

Het is aan jou om je eigen script voor plezier, energie, geluk en resultaten te schrijven. Dat je uitgaat van je eigen sterktes spreekt voor zich. Wanneer je het juiste script geschreven hebt, dan vallen de puzzelstukjes op hun plaats.

De doelen stellen gids aanpak geeft vertrouwen

Zolang je bang bent, je zorgen maakt of twijfelt, kan je nooit je doel realiseren.

Als je een doel wil realiseren dan is overtuigingskracht een krachtige eigenschap. Zonder enige overtuigingskracht krijg je niets gedaan en zet je niets in beweging. Het gaat natuurlijk niet alleen om de overtuigingskracht richting anderen, maar het begint met hoe overtuigd jezelf bent van de eigen mogelijkheden en je eigen invloed hierop.

Pas als je zelf overtuigd bent van de mogelijkheden, anders gesteld ‘je weet dat het mogelijk is’ om je doelen te bereiken, in plaats van dat je ‘hoopt’ dat het mogelijk is om jouw doel te bereiken, zal je overtuigend actie ondernemen.

Overtuigende actie

Overtuigend actie ondernemen maakt je geloofwaardig, anderen geloven in jou, in je intentie, in jouw doelen en in jouw plannen.

De doelen stellen gids helpt je naar het punt toe te werken waarop je ‘weet’ dat jij jouw doel gaat realiseren.

Gratis Eboek

Regelmatig stel ik een nieuw gratis eBoek beschikbaar. De laatste versie kan je hier downloaden.