De Doelen Stellen Gids

De Doelen Stellen Gids is jouw strategische partner voor business vitaliteit, winstgevende jaarplannen en flow. Kennis delen hebben wij hoog in het vaandel staan en op de ledensite delen wij alle inzichten met jou.

Doelgroep en missie

Doelen Stellen Gids
De Doelen Stellen Gids - Jeroen Langeveld

Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds. Hij is mede-initiator van de Scheybeeck Academy, waarbinnen een 2-jarig leertraject voor ambitieuze talentvolle medewerkers wordt aangeboden. Het leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

Geniet van de doelen stellen reis reis en blijf zoeken naar manieren om betere resultaten te behalen! 

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mijn drijfveer zit hem erin dat ik met de doelen stellen gids invloed kan hebben op de (financiële) resultaten die mensen en organisaties behalen, waardoor het hen economisch beter voor de wind kan gaan.

Visie - Bouwen aan business vitaliteit en flow

Visie van De Doelen Stellen Gids

De drive om te groeien, te verbeteren en betere resultaten te behalen zit in ons. Het universum is gebaseerd op dit principe. Net zoals het universum uitdijt en groeit willen wij mensen groeien en onszelf ontwikkelen.

Wij zien ambitieuze leidinggevenden spelenderwijs bouwen aan hun eigen business, stap voor stap hun visie realiseren, en betere financiële resultaten behalen.

 

 

De Doelen Stellen Gids is jouw strategische partner

Onze specialisaties zijn winstgevende jaarplannen, flow en betere financiële resultaten.

Wij pakken het net even anders aan en hebben daardoor een onderscheidende positie opgebouwd. Heel praktisch ingesteld bouwen wij alles stap voor stap op en leveren de beste service en producten tegen de laagst mogelijke prijs.

Wij helpen jou om jaarplannen te associeren met een leuke constante bezigheid i.p.v. een jaarlijks verplicht nummertje.


de flow cirkel

Scheybeeck Academy

In 2014 zijn wij gestart met ons interne opleidingstraject voor ambitieuze medewerkers gestart. En vanaf het eerste moment hebben wij een jaardoel afgeleid van het Jaarplan hierbij centraal gezet. Een jaardoel met een helder meetbaar financieel doel (het leverde euro’s op) en met een win-win-win. De euro’s waren overigens geen doel op zich. Het jaardoel was het instrument om persoonlijke groei meetbaar te maken en het realiseren van jaardoelen afgeleid van het jaarplan leverde nu eenmaal euro’s op.

Door een jaaropdracht te selecteren uit het businessplan maken wij persoonlijke groei wel meetbaar.

Stap voor stap verbeteren met de doelen stellen gids

Sinds 2014 hebben wij de systematiek steeds verder verbeterd dankzij de input van alle enthousiaste deelnemers. 

Daarbij hadden wij een oneerlijk voordeel, omdat wij behoren tot de Scheybeeck groep. Binnen de groep is heel veel kennis aanwezig waaruit wij konden putten. Dit gaf ons direct een voorsprong zodat wij konden putten uit de vele jaren ervaring met business planning, winstgevende jaarplannen en verbeter tools. 

Het enthousiasme, doorzettingsvermogen en de ambities van de deelnemers en vaste team van begeleiders heeft ons stap voor stap gebracht waar wij nu staan.

Wil jij jouw business doelen bereiken en de hoge verwachtingen inlossen?

Wil jij een voorsprong nemen? Laat je nooit tegenhouden door angsten. 

Onze aanpak

Als jij betere financiële resultaten wil gaan behalen maar niet weet hoe en waar jij moet beginnen, volg dan een voorspelbaar proces wat leidt tot een voorspelbare uitkomst.

Onze aanpak - begin met een quick scan

Elk kookboek is op dit principe gebaseerd, net als elke Ikea handleiding en elke goed opgebouwde cursus.

  • Volg de juiste stappen in de juiste volgorde, vanuit de juiste mindset, met de juiste hulpmiddelen en je krijgt een voorspelbaar eindresultaat.
  • Als je betere bedrijfsresultaten wil behalen dan doe je precies hetzelfde. Je kan ook een dure consultant inhuren en hem het werk laten doen. Maar dan blijft het een eenmalige actie en creëer je geen verbetercultuur. Ook de consultants volgen een voorspelbaar proces met een voorspelbare uitkomst. Consultants gaan echt niet het wiel telkens opnieuw uitvinden.
  • Maar met alleen een winstgevend plan en een uitgewerkt proces red je het waarschijnlijk ook niet.
  • Het proces geeft de grote lijnen weer, helpt je de stappen te overzien en alles in perspectief te plaatsen. Maar de details maken het verschil.
  • Evenals de juiste mindset en meer flow ervaringen waardoor het leerproces enorm verkort wordt.

Start met de nulmeting

Speciaal voor kleine- en middelgrootte bedrijven hebben wij een test ontwikkeld. Een test om snel en eenvoudig vast te stellen waar jij nu staat met jouw organisatie en op welke performance gebieden de grootste verbeter kansen voor jouw organisatie liggen. Vanuit de juiste mindset blijf je verbeteringen aanbrengen. Het belangrijkste is dat je start en continu met de verkregen feedback aan de slag gaat. Hierdoor ga je oorzaak-gevolg denken en verbanden zien. En dan wordt het verbeterproces pas echt leuk en ga je resultaten behalen.

De betere resultaten komen vanzelf als je maar actie blijft ondernemen. Natuurlijk wel de juiste acties in de juiste volgorde vanuit de juiste mindset anders blijf je dezelfde resultaten behalen.

Doelen Stellen Gids Test

 Met behulp van onze nulmeting krijg jij snel en helder op je netvlies op welke performance gebieden jij kan of misschien wel moet verbeteren om betere bedrijfsresultaten te gaan behalen.

Winstgevend Jaarplan Schrijven en betere financiële resultaten behalen?

De Doelen Stellen Gids Trainingen

1 – Training – Doelen Bereiken

2 – Flow-Training

3 – Winstgevend Jaarplan Schrijven

Klik op de link voor meer informatie.

Doelen Stellen Gids
Jeroen Langeveld
error: Content is protected !!