Doelen stellen en synchroniciteit ervaren

Doelen stellen en synchroniciteit

Doelen stellen en synchroniciteit ervaren is de snelste manier om doelen te bereiken.

Doelen stellen en synchroniciteit

Om synchroniciteit een kans te geven te ontstaan kan je een aantal wetten van synchroniciteit gaan toepassen om de kans dat synchroniciteit zich voordoet te vergroten. En tegelijkertijd kan je synchroniciteit niet afdwingen, daar het ontstaat. Maar dat neemt niet weg dat je de omstandigheden niet positief kan beïnvloeden.

 • Alles is energie.
 • Energie is trilling.
 • Trilling is beweging.
 • Alles is met alles verbonden.
 • Alles informeert alles en iedereen.
 • Dat wat je aandacht schenkt groeit.
 • Focus is geconcentreerde energie.

Blijf in beweging om betere resultaten te behalen

Blijf in beweging en blijf jezelf ontwikkelen. Alles is energie en energie staat nooit stil. En dat is wat jij ook kan doen, bewegen en nooit stilstaan. Op het moment dat jij vindt dat je genoeg hebt bereikt en stil gaat staan, ga je achteruit. Stilstand is een illusie! Ga doelen stellen en synchroniciteit ervaren, met als bijproduct plezier, enthousiasme en energie.

Ontwerp een eigen inspirerende visie en neem zelf de regie in handen. Als jij geen keuze maakt dan maken anderen een keuze voor jou. Je kan geen synchroniciteit ervaren als je geen stip aan de horizon hebt gezet waar al je acties op gericht zijn. Hoe kan het universum jou helpen als je zelf niet eens weet waar je naar toe wil gaan? Het universum kan jou wel helpen als jij een inspirerende visie met een win-win-win formuleert waar al je acties op gericht zijn. Dan zijn jouw intenties duidelijk en kunnen ‘toevallige gebeurtenissen’ wel op je pad komen.

Iedere gedachte doet er toe als je doelen gaat stellen en synchroniciteit wil ervaren

doelen stellen en synchroniciteit

Het zijn de gedachten, acties en keuzes die je elke dag maakt die de richting voor jou bepalen. Je gevoelens geven duidelijk aan of je de juiste weg bent ingeslagen of niet, tenminste als je bereidt bent om te voelen. En zet door, geef niet zo snel op. Er is een groot verschil tussen de verkeerde kant opgaan en weerstand ervaren omdat je een ambitieus doel hebt gesteld. Weerstand is niet slecht en is een teken dat je groeit. Beweeg mee met de opgaande golf en de neerwaartse golf. De grootste groei maak je door in de neergaande golf, een beetje strijd maakt je wijzer en sterker!

Beweging is groeien

Vanaf het moment dat je geboren wordt begin je te groeien. En misschien groei en ontwikkel jij je jouw hele leven al? Ook zijn er heel veel mensen die op een gegeven moment (onbewust) een besluit hebben genomen dat het wel goed is, zoals het is. De prikkel om te groeien is bij hen verdwenen en de groei beweging is gestopt. Vanaf dat moment is de omgekeerde beweging gestart, beetje bij beetje sterven deze mensen af, fysiek en mentaal.

Doelen stellen en synchroniciteit

Groeien in golven

Groeien geschiedt in golven. Kijk naar de natuur en leer van de natuur. Het liefst willen wij allemaal alleen de opgaande golf ervaren. De neergaande golf vermijden wij het liefst. Maar zo werkt het niet in de natuur en de natuurwetten gelden natuurlijk ook voor jou en mij.

Er is:

 • Dag en nacht.
 • Eb en vloed.
 • Zon en de maan.
 • Regen en zonneschijn.
 • Man en vrouw.
 • Soms zit het mee, soms zit het tegen.
 • De opgaande golf en de neergaande golf.

Maar na de neergaande golf komt er ook weer de opgaande golf, de zon begint uiteindelijk altijd weer te schijnen, tenminste als je niet opgeeft. Als jij wel opgeeft en besluit dat het genoeg is, dan stopt de beweging en dan stopt dus ook de groei. 

Hoe blijf ik wel groeien?

Creëer beweging!

Focus je op een ideale visie en je concentreert je energie op een enkel punt. Jij weet hoe krachtig een vergrootglas is en hoe eenvoudig het is om met behulp van een vergrootglas en zonlicht, iets in brand te steken. Een vergrootglas laat zien hoe krachtig geconcentreerde energie is.

En word je bewust waar jij jouw gedachten op richt. Elke gedachte en elke actie doet er toe. Alles is energie, gedachten zijn ook energie! Er zijn gedachten die energie kosten en gedachten die energie geven. En jij bepaalt zelf waar jij je gedachten op richt.

Als je nu niet tevreden bent over de resultaten die je behaalt, begin dan met andere gedachten en met jezelf een ander verhaal te vertellen. Als jij andere resultaten wil behalen dan zal je veranderingen moeten doorvoeren en je comfortzone moeten gaan oprekken.

Groeien is eenvoudig als je plezier, enthousiasme en energie krijgt van hetgeen je doet

Wanneer jij plezier, enthousiasme en energie centraal zet bij het ontwerpen van jouw visie, dan heb je deze drie zaken in je ontwerp geborgd. Als deze 3 zaken voorhanden zijn, dan wordt blijven groeien eenvoudig. Hier vind je een uitgebreide toelichting op de doelen stellen stappen.

Een inspirerende visie ontwikkelen zet van alles in beweging. Alles is met alles verbonden en informeert alles en iedereen. En het internet maakt het nog wat eenvoudiger om de informatie voor ‘iedereen’ beschikbaar te stellen.

Formuleer een inspirerende en ambitieuze visie en blijf groeien

Focus op jouw visie

Ga aan de slag met jouw eigen visie en blijf groeien en ervaar plezier, enthousiasme en energie. Alles staat met elkaar in verbinding en synchroniciteit helpt jou en zorgt ervoor dat de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment in de tijd, jouw pad kruizen om jou mee te helpen jouw visie te realiseren. En met een inspirerende visie zijn het hoofd (gedachten en visie), hart (passie en intentie) en handen (actie en commitment) betrokken.

Dicht de gap 

Met alle onrust in de wereld wordt het tijd om de gap tussen materieel en spiritueel denken te dichten. Voeg materieel en spiritueel gewoon toe aan onderstaand rijtje.

 • Dag en nacht.
 • Eb en vloed.
 • Zon en de maan.
 • Regen en zonneschijn.
 • Man en vrouw.
 • Materieel en spiritueel.

En de ene keer zit je meer op de materiële golf en dan weer meer op de spirituele golf.

Praktisch doelen stellen en synchroniciteit ervaren

Pas gewoon toe wat werkt voor jou en blijf groeien.

Meer weten? Neem een kijkje op het leden gedeelte.

Winstgevend Jaarplan Schrijven en betere financiële resultaten behalen?

De Doelen Stellen Gids Trainingen

1 – Training – Doelen Bereiken

2 – Flow-Training

3 – Winstgevend Jaarplan Schrijven

Klik op de link voor meer informatie.

Doelen Stellen Gids
Jeroen Langeveld
error: Content is protected !!