Doelen stellen en synchroniciteit ervaren

Doelen stellen en synchroniciteit

Doelen stellen en synchroniciteit ervaren is de snelste manier om doelen te bereiken.

Doelen stellen en synchroniciteit

Om synchroniciteit een kans te geven te ontstaan kan je een aantal wetten van synchroniciteit gaan toepassen om de kans dat synchroniciteit zich voordoet te vergroten. En tegelijkertijd kan je synchroniciteit niet afdwingen, daar het ontstaat. Maar dat neemt niet weg dat je de omstandigheden niet positief kan beïnvloeden.

 • Alles is energie.
 • Energie is trilling.
 • Trilling is beweging.
 • Alles is met alles verbonden.
 • Alles informeert alles en iedereen.
 • Dat wat je aandacht schenkt groeit.
 • Focus is geconcentreerde energie.

Blijf in beweging om betere resultaten te behalen

Blijf in beweging en blijf jezelf ontwikkelen. Alles is energie en energie staat nooit stil. En dat is wat jij ook kan doen, bewegen en nooit stilstaan. Op het moment dat jij vindt dat je genoeg hebt bereikt en stil gaat staan, ga je achteruit. Stilstand is een illusie! Ga doelen stellen en synchroniciteit ervaren, met als bijproduct plezier, enthousiasme en energie.

Ontwerp een eigen inspirerende visie en neem zelf de regie in handen. Als jij geen keuze maakt dan maken anderen een keuze voor jou. Je kan geen synchroniciteit ervaren als je geen stip aan de horizon hebt gezet waar al je acties op gericht zijn. Hoe kan het universum jou helpen als je zelf niet eens weet waar je naar toe wil gaan? Het universum kan jou wel helpen als jij een inspirerende visie met een win-win-win formuleert waar al je acties op gericht zijn. Dan zijn jouw intenties duidelijk en kunnen ‘toevallige gebeurtenissen’ wel op je pad komen.

Iedere gedachte doet er toe als je doelen gaat stellen en synchroniciteit wil ervaren

doelen stellen en synchroniciteit

Het zijn de gedachten, acties en keuzes die je elke dag maakt die de richting voor jou bepalen. Je gevoelens geven duidelijk aan of je de juiste weg bent ingeslagen of niet, tenminste als je bereidt bent om te voelen. En zet door, geef niet zo snel op. Er is een groot verschil tussen de verkeerde kant opgaan en weerstand ervaren omdat je een ambitieus doel hebt gesteld. Weerstand is niet slecht en is een teken dat je groeit. Beweeg mee met de opgaande golf en de neerwaartse golf. De grootste groei maak je door in de neergaande golf, een beetje strijd maakt je wijzer en sterker!

Beweging is groeien

Vanaf het moment dat je geboren wordt begin je te groeien. En misschien groei en ontwikkel jij je jouw hele leven al? Ook zijn er heel veel mensen die op een gegeven moment (onbewust) een besluit hebben genomen dat het wel goed is, zoals het is. De prikkel om te groeien is bij hen verdwenen en de groei beweging is gestopt. Vanaf dat moment is de omgekeerde beweging gestart, beetje bij beetje sterven deze mensen af, fysiek en mentaal.

Doelen stellen en synchroniciteit

Groeien in golven

Groeien geschiedt in golven. Kijk naar de natuur en leer van de natuur. Het liefst willen wij allemaal alleen de opgaande golf ervaren. De neergaande golf vermijden wij het liefst. Maar zo werkt het niet in de natuur en de natuurwetten gelden natuurlijk ook voor jou en mij.

Er is:

 • Dag en nacht.
 • Eb en vloed.
 • Zon en de maan.
 • Regen en zonneschijn.
 • Man en vrouw.
 • Soms zit het mee, soms zit het tegen.
 • De opgaande golf en de neergaande golf.

Ervaar jij stress? Activeer dan je motivatiecentrum met een van onderstaande video’s.

Maar na de neergaande golf komt er ook weer de opgaande golf, de zon begint uiteindelijk altijd weer te schijnen, tenminste als je niet opgeeft. Als jij wel opgeeft en besluit dat het genoeg is, dan stopt de beweging en dan stopt dus ook de groei. 

Hoe blijf ik wel groeien?

Creëer beweging!

Focus je op een ideale visie en je concentreert je energie op een enkel punt. Jij weet hoe krachtig een vergrootglas is en hoe eenvoudig het is om met behulp van een vergrootglas en zonlicht, iets in brand te steken. Een vergrootglas laat zien hoe krachtig geconcentreerde energie is.

En word je bewust waar jij jouw gedachten op richt. Elke gedachte en elke actie doet er toe. Alles is energie, gedachten zijn ook energie! Er zijn gedachten die energie kosten en gedachten die energie geven. En jij bepaalt zelf waar jij je gedachten op richt.

Als je nu niet tevreden bent over de resultaten die je behaalt, begin dan met andere gedachten en met jezelf een ander verhaal te vertellen. Als jij andere resultaten wil behalen dan zal je veranderingen moeten doorvoeren en je comfortzone moeten gaan oprekken.

Groeien is eenvoudig als je plezier, enthousiasme en energie krijgt van hetgeen je doet

Wanneer jij plezier, enthousiasme en energie centraal zet bij het ontwerpen van jouw visie, dan heb je deze drie zaken in je ontwerp geborgd. Als deze 3 zaken voorhanden zijn, dan wordt blijven groeien eenvoudig. Hier vind je een uitgebreide toelichting op de doelen stellen stappen.

Een inspirerende visie ontwikkelen zet van alles in beweging. Alles is met alles verbonden en informeert alles en iedereen. En het internet maakt het nog wat eenvoudiger om de informatie voor ‘iedereen’ beschikbaar te stellen.

Formuleer een inspirerende en ambitieuze visie en blijf groeien

Focus op jouw visie

Ga aan de slag met jouw eigen visie en blijf groeien en ervaar plezier, enthousiasme en energie. Alles staat met elkaar in verbinding en synchroniciteit helpt jou en zorgt ervoor dat de juiste mensen, op de juiste plek, op het juiste moment in de tijd, jouw pad kruizen om jou mee te helpen jouw visie te realiseren. En met een inspirerende visie zijn het hoofd (gedachten en visie), hart (passie en intentie) en handen (actie en commitment) betrokken.

Dicht de gap tussen materieel en spiritueel

Met alle onrust in de wereld wordt het tijd om de gap tussen materieel en spiritueel denken te dichten. Voeg materieel en spiritueel gewoon toe aan onderstaand rijtje.

 • Dag en nacht.
 • Eb en vloed.
 • Zon en de maan.
 • Regen en zonneschijn.
 • Man en vrouw.
 • Materieel en spiritueel.

En de ene keer zit je meer op de materiële golf en dan weer meer op de spirituele golf.

Praktisch doelen stellen en synchroniciteit ervaren

Het lijkt wel of er twee kampen zijn. Het ene kamp slaat door in het materiële en het andere kamp in het spirituele. Beiden kampen wijzen elkaar af, maar dit is niet anders dan dat de zon de maan afwijst en de dag de nacht afwijst. Doelen stellen en synchroniciteit ervaren is de meest plezierige doelen stellen reis die er is.

De doelen stellen gids houdt het praktisch

Pas gewoon toe wat werkt voor jou en blijf groeien, materieel en spiritueel en draag jouw eigen steentje bij om de gap tussen materieel en spiritueel te dichten.

Meer video’s over synchroniciteit en mindset vind je op het leden gedeelte.

De video’s van De Doelen Stellen Gids zijn kort, prestatie gericht en moedigen jou aan om de volgende stap te zetten. De video’s activeren jouw motivatie centrum en herinneren, instrueren en versterken jouw kennis. De beste manier om nieuwe routines aan te leren is om nieuwe neurologische paden in je hersenen aan te leggen en dat doe je door de video’s elke dag te bekijken.

Winstgevend jaarplan schrijven en meer flow ervaren

Creëer een heldere inspirerende visie, maak een strategisch jaarplan en zorg voor alignment. En je gaat meer flow ervaren.

Waarschijnlijk weet jij al dat flow die staat van bewustzijn is, waarin wij onze beste prestaties leveren en ons op ons best voelen. We hebben allemaal wel van deze momenten in ons leven ervaren. Momenten waarop je volledig in het nu bezig was met een activiteit, waar je geen besef meer van tijd had en ook je beste prestaties leverde. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wij helpen jou bij het maken en creëren van jouw eigen heldere inspirerende visie. Want zonder visie geen flow. 

Ga business doelen bereiken vanuit een heldere inspirerende visie, ervaar meer vitaliteit en flow en verdubbel jouw resultaten. 

Doe het en geniet van de reis. 

Missie/Visie/Ambities

De Doelen Stellen Gids


Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds. Hij is mede-initiator van de Scheybeeck Academy, waarbinnen 
een 2-jarig leertraject voor ambitieuze talentvolle medewerkers wordt aangeboden. Het leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

 

Doelen Stellen Gids
Jeroen LangeveldVitaliteit is mijn hoogste waarde.

Energie/Vitaliteit zijn voor mij de belangrijkste aspecten van succes –  er zijn nu eenmaal geen dode top performers. Voor zelfs minimale prestaties moet je over voldoende energie beschikken. Voor top prestaties moet je vitaal zijn! Als je niet over de energie beschikt die nodig is om te doen wat gedaan moet worden, zal je nooit jouw potentieel kunnen vervullen en jouw inspirerende visie kunnen realiseren en jouw missie gaan vervullen. Zo simpel is het. 

Specialisaties Doelen Stellen Gids

Doe het, geniet van de reis en blijf zoeken naar manieren om betere resultaten te behalen! 

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mail: Jeroen@DoelenStellenGids.nl

Tijdelijke Actie - Gratis lidmaatschap ledengedeelte als je nu mijn boek bestelt


Boek – Doelen bereiken vanuit een visie is met de thuiswinkel waarborg te bestellen bij Boekenbestellen.nl

Bestel mijn boek door op de bestellen knop te klikken. Jij wordt dan doorverwezen naar de site van Boekenbestellen.nl, waar jij in een beveiligde omgeving kan afrekenen en het boek direct toegezonden krijgt via post.nl 

Maak succes voorspelbaar

Winstgevend jaarplan schrijven op het ledengedeelte

Wat ga jij doen op het ledengedeelte?

Jij gaat in 20 minuten per dag gedurende 60 dagen jouw eigen winstgevend jaarplan schrijven en jouw resultaten verdubbelen binnen 3 jaar. 

En ik help jou op het ledengedeelte om dit te realiseren. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Bestel mijn boek vanaf maandag 15 augustus bij boekenbestellen.nl waar jij in een beveiligde omgeving kan betalen met Ideal – PayPal – Visa -Mastercard en ook met een overboeking.
 2. Stuur mij een mail met jouw aankoopbewijs van mijn boek plus jouw naw gegevens.
 3. En ik geef jou 3 maanden lang gratis toegang tot het leden gedeelte.

Vol = Vol (maximaal 15 leden) Je leest hier meer over deze tijdelijke actie.

Missie van de ledensite Doelen Stellen Gids:

Een zo hoog mogelijke kwaliteit en service leveren op het gebied van business doelen bereiken vanuit een visie, tegen een zo laag mogelijk tarief als mogelijk is.

Specialisaties:

  1. Winstgevende jaarplannen (inclusief inspirerende heldere visie).
  2. Flow ervaren.
  3. Doelen Stellen navigatie met de doelen stellen gids navigator.

Nader kennismaken, begin hier:

Privé:

Begin met de juiste vragen te stellen en ontwerp een levensplan.

Zakelijk:

Begin met het Jaarplan Traject, de basis voor betere bedrijfsresultaten en download het jaarplan sjabloon.

Blogs:

Lees onze blogs.

Vergeet niet ons gratis ebook te downloaden.

Klik op ons gratis ebook en je wordt doorverwezen naar de site van enormail, waar jij je mailadres kan invullen en vervolgens direct het boek kan downloaden.

“Een visie creëert mogelijkheden en een visie verandert hoe je naar dingen kijkt. Het verandert je denkpatronen en je gaat kansen en mogelijkheden ontdekken. En daarom zouden we altijd visies moet blijven creëren, want dan blijven wij ook altijd leren en dus groeien”.

Ontbreekt de drive binnen jouw team? 

Ontbreekt dan misschien ook een inspirerende heldere visie?

De beste teams hebben een interne drive en ook een gemeenschappelijke visie!