Categorieën
Stap 1 - Bepaal je doel

Hoe ga jij betere resultaten behalen?

Hoe ga jij betere resultaten behalen

Hoe ga jij betere resultaten behalen dit jaar? Ik worstel, ben nauwelijks nog gemotiveerd en ik ben niet tevreden over de resultaten die ik behaal – zo begon het gesprek met een ondernemer afgelopen week. Het zijn onzekere tijden en COVID heeft het er niet eenvoudiger op gemaakt. Ik spreek regelmatig mensen die soortgelijke uitspraken doen. Iedereen wil betere resultaten behalen.

Hoe ga jij betere resultaten behalen?

Wanneer de resultaten onder druk staan heeft dat impact op alles, ook op je gemoedstoestand, je relaties en je vitaliteit. Maar waar moet je starten om betere resultaten te gaan behalen? Hoe ga jij betere resultaten behalen?

Het probleem is dat betere resultaten behalen tijd kost, zoals bovenstaande grafiek duidelijk maakt. Op zich is dit ook logisch. Hoe je het ook went of keert, de resultaten die je ervaart zijn het eindresultaat van heel veel dingen die je eerder hebt gedaan – goed of slecht.

Veranderingen beginnen niet met betere resultaten. Actie is reactie is een natuurwet. Er zijn vele factoren die het uiteindelijke resultaat bepalen. Er gaat een heel proces vooraf voordat de bottom line resultaten zichtbaar worden.

Niet voor niets geeft het INK aan dat organisaties open systemen zijn die voortdurend onder invloed staan van hun omgeving. Klanten, partners, bestuur en financiers, medewerkers en de maatschappij vormen die omgeving. Zij zijn de belanghebbenden van de organisatie.

Veranderingen zijn de enige constante en de veranderingen in de omgeving vergen een groot aanpassingsvermogen van organisaties.

Hoe ga jij betere resultaten behalen in 2021?

Wanneer de resultaten onder druk staan en dit ook impact heeft op jouw gemoedstoestand, relaties en vitaliteit dan moet je deze vicieuze cirkel doorbreken.

Want je beseft heel goed dat je dit niet nog een jaar volhoudt en je deze vicieuze cirkel NU MOET DOORBREKEN.

Groeien de zorgen, stress en angstgevoelens je boven het hoofd?

Kom dan nu in de actiemodus!

Vergoot je probleemoplossende vaardigheden en verminder stress, angst en reactiviteit.

Blijf niet continueren wat je het afgelopen jaar hebt gedaan.

Wil je andere resultaten behalen dan zal je veranderingen moeten doorvoeren.

En ook al is het niet altijd makkelijk om om te gaan met veranderingen, het hoeft ook niet heel moeilijk te zijn.

Als jij beseft dat jij op een punt bent aangekomen dat jij jouw probleemoplossende vaardigheden moet vergroten en de stress, angst en reactiviteit uit je leven moet bannen – kom dan NU in de actiemodus.

Begin met een persoonlijke visie te ontwerpen

En als jij een echte verandering wil doorvoeren dan moet je een heldere visie voor ogen hebben.

Ontwerp een eigen visie en ga ervoor!

Persoonlijke visie ontwerpen

Dit is een proces en een mindset wat je stap voor stap ontwikkelt op basis van de nieuwe inzichten die je constant verwerft. En dit maakt het een spannende reis.

En met een beetje begeleiding en de juiste mindset kan jij tegenslagen overwinnen, sterker terugkomen en jouw eigen visie realiseren. 

 • Ontwerp een eigen visie en zet plezier, enthousiasme en energie centraal.
 • Bepaal objectief waar je nu staat en wat nodig is om je visie te realiseren.
 • Benoem deze 3 – 5 doorbraken.
 • Maak een plan op hoofdlijnen hoe jij dit denkt te gaan doen.
 • Focus je op duidelijke doelen waarmee je de doorbraken bereikt.
 • Betaal de prijs om je doelen te behalen en onderneem actie.
 • Blijf bijsturen, blijf je acties verbeteren en blijf actie ondernemen.
 • En zet de volgende stap.

Een beetje begeleiding helpt in onzekere tijden. Hoe je focus blijft behouden, hoe je een sterkere mindset ontwikkelt en hoe je omgaat met weerstand zijn minder eenvoudige vraagstukken. Je leest er alles over in mijn boek.

Wat is persoonlijke groei?

Veranderingen aanbrengen betekent ook dat je kijkt naar de WIE je bent, de WAT je doe en HOE je de dingen doet die je doet.

Persoonlijke groei realiseren heeft alles te maken met de wie jij bent, de wat je doet en hoe je jouw dingen doet. Je gaat aan de slag met jouw waarden, kwaliteiten en pakt de juiste rol op. Je formuleert een inspirerende visie en benoemt je missie. Vanuit deze visie bepaal je welke doorbraken nodig zijn om de visie te realiseren en dan ga je aan de slag met een jaardoel.

Jaardoelen zijn voor ons een voorspelbaar instrument gebleken om leidinggevenden een volgende stap in hun leiderschap en persoonlijke ontwikkeling te laten zetten.

Ben jij toe aan een volgende stap? Wat kan jij doen en wat kunnen wij voor jou betekenen?

Winstgevend jaarplan schrijven en meer flow ervaren

Creëer een heldere inspirerende visie, maak een strategisch jaarplan en zorg voor alignment. En je gaat meer flow ervaren.

Waarschijnlijk weet jij al dat flow die staat van bewustzijn is, waarin wij onze beste prestaties leveren en ons op ons best voelen. We hebben allemaal wel van deze momenten in ons leven ervaren. Momenten waarop je volledig in het nu bezig was met een activiteit, waar je geen besef meer van tijd had en ook je beste prestaties leverde. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wij helpen jou bij het maken en creëren van jouw eigen heldere inspirerende visie. Want zonder visie geen flow. 

Ga business doelen bereiken vanuit een heldere inspirerende visie, ervaar meer vitaliteit en flow en verdubbel jouw resultaten. 

Doe het en geniet van de reis. 

Missie/Visie/Ambities

De Doelen Stellen Gids


Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds. Hij is mede-initiator van de Scheybeeck Academy, waarbinnen 
een 2-jarig leertraject voor ambitieuze talentvolle medewerkers wordt aangeboden. Het leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

 

Doelen Stellen Gids
Jeroen LangeveldVitaliteit is mijn hoogste waarde.

Energie/Vitaliteit zijn voor mij de belangrijkste aspecten van succes –  er zijn nu eenmaal geen dode top performers. Voor zelfs minimale prestaties moet je over voldoende energie beschikken. Voor top prestaties moet je vitaal zijn! Als je niet over de energie beschikt die nodig is om te doen wat gedaan moet worden, zal je nooit jouw potentieel kunnen vervullen en jouw inspirerende visie kunnen realiseren en jouw missie gaan vervullen. Zo simpel is het. 

Specialisaties Doelen Stellen Gids

Doe het, geniet van de reis en blijf zoeken naar manieren om betere resultaten te behalen! 

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mail: Jeroen@DoelenStellenGids.nl

Tijdelijke Actie - Gratis lidmaatschap ledengedeelte als je nu mijn boek bestelt


Boek – Doelen bereiken vanuit een visie is met de thuiswinkel waarborg te bestellen bij Boekenbestellen.nl

Bestel mijn boek door op de bestellen knop te klikken. Jij wordt dan doorverwezen naar de site van Boekenbestellen.nl, waar jij in een beveiligde omgeving kan afrekenen en het boek direct toegezonden krijgt via post.nl 

Maak succes voorspelbaar

Winstgevend jaarplan schrijven op het ledengedeelte

Wat ga jij doen op het ledengedeelte?

Jij gaat in 20 minuten per dag gedurende 60 dagen jouw eigen winstgevend jaarplan schrijven en jouw resultaten verdubbelen binnen 3 jaar. 

En ik help jou op het ledengedeelte om dit te realiseren. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Bestel mijn boek vanaf maandag 15 augustus bij boekenbestellen.nl waar jij in een beveiligde omgeving kan betalen met Ideal – PayPal – Visa -Mastercard en ook met een overboeking.
 2. Stuur mij een mail met jouw aankoopbewijs van mijn boek plus jouw naw gegevens.
 3. En ik geef jou 3 maanden lang gratis toegang tot het leden gedeelte.

Vol = Vol (maximaal 15 leden) Je leest hier meer over deze tijdelijke actie.

Missie van de ledensite Doelen Stellen Gids:

Een zo hoog mogelijke kwaliteit en service leveren op het gebied van business doelen bereiken vanuit een visie, tegen een zo laag mogelijk tarief als mogelijk is.

Specialisaties:

  1. Winstgevende jaarplannen (inclusief inspirerende heldere visie).
  2. Flow ervaren.
  3. Doelen Stellen navigatie met de doelen stellen gids navigator.

Nader kennismaken, begin hier:

Privé:

Begin met de juiste vragen te stellen en ontwerp een levensplan.

Zakelijk:

Begin met het Jaarplan Traject, de basis voor betere bedrijfsresultaten en download het jaarplan sjabloon.

Blogs:

Lees onze blogs.

Vergeet niet ons gratis ebook te downloaden.

Klik op ons gratis ebook en je wordt doorverwezen naar de site van enormail, waar jij je mailadres kan invullen en vervolgens direct het boek kan downloaden.

“Een visie creëert mogelijkheden en een visie verandert hoe je naar dingen kijkt. Het verandert je denkpatronen en je gaat kansen en mogelijkheden ontdekken. En daarom zouden we altijd visies moet blijven creëren, want dan blijven wij ook altijd leren en dus groeien”.

Ontbreekt de drive binnen jouw team? 

Ontbreekt dan misschien ook een inspirerende heldere visie?

De beste teams hebben een interne drive en ook een gemeenschappelijke visie!