Categorieën
Doelen Stellen Gids

Scheybeeck Academy

Scheybeeck Academy

Scheybeeck Academy

start nieuwe jaargang met 17 nieuwe deelnemers

Op 23 januari jl heeft Dick Burger het startsein gegeven voor de nieuwe jaargang van het 2-jarig leertraject. Het betreft een nieuwe groep van maar liefst 17 ambitieuze talentvolle medewerkers!

Dit leertraject is door Dick Burger en Jeroen Langeveld geïnitieerd en ontwikkeld in samenwerking met iDDD Company.

Nadat het afgelopen jaar de 1e leergang voor 11 medewerkers succesvol is afgerond (in 2013 gestart onder de naam Young BUKO) is besloten dit initiatief de komende jaren te gaan voortzetten met een nieuwe groep.

Deze nieuwe groep is 23 januari gestart. Er zijn collega’s vertegenwoordigd van de verschillende Scheybeeck bedrijven. 

Scheybeeck Academy

Het 2-jarig leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

Het programma is verder uitgebreid en bestaat ondermeer uit persoonlijke coaching, trainingen in groepsverband en specifieke workshops.

Tegelijkertijd werkt elke deelnemer aan een jaardoel, afgeleid van het jaarplan binnen zijn/haar werkmaatschappij. Hiermee wordt een meetbare financiële bijdrage geleverd waarmee de persoonlijke groei meetbaar wordt gemaakt.

Door een duidelijke jaaropdracht centraal te zetten afgeleid van een persoonlijke visie, kan de voortgang eenvoudig worden gemeten. Daarmee wordt de opgedane kennis en vaardigheden direct in praktijk gebracht. En er worden verbeteringen gerealiseerd die meetbaar bijdragen aan het bedrijfsresultaat.

Net als het afgelopen jaar wordt hierbij weer nauw samengewerkt met Marc-Jan Hollenberg en Matthé Pipping.

Dick Burger, Jeroen Langeveld en Monique van der Kammen zijn vanuit de Scheybeeck holding hier nauw bij betrokken om te trainen, te coachen en de persoonlijke begeleiding te bieden die het best bij de deelnemers past.

Er zijn meerdere workshops gepland. Daarnaast zijn er 8 trainingsdagen en diverse coaching momenten. 

Lid worden ledengedeelte?

Er zijn heel veel zaken waar jij GEEN controle over hebt.
 
Gelukkig zijn er genoeg zaken waar jij WEL CONTROLE over hebt.
 
Er zijn in ieder geval genoeg zaken waar jij wel controle over hebt om stappen voorwaarts te blijven zetten en jouw doelen wel te bereiken. 
 
  • Sta jij open voor veranderingen en wil jij stappen voorwaarts zetten?
  • Wil jij continu jouw grenzen verleggen en je comfort zone groter maken?
  • Ben je nu niet tevreden over de resultaten die jij nu behaalt?

Meld je dan nu aan voor het ledengedeelte van de doelen stellen gids.

Creëer een heldere inspirerende visie, maak een strategisch jaarplan en zorg voor alignment. En je gaat meer flow ervaren.

Waarschijnlijk weet jij al dat flow die staat van bewustzijn is, waarin wij onze beste prestaties leveren en ons op ons best voelen. We hebben allemaal wel van deze momenten in ons leven ervaren. Momenten waarop je volledig in het nu bezig was met een activiteit, waar je geen besef meer van tijd had en ook je beste prestaties leverde. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wij helpen jou bij het maken en creëren van jouw eigen heldere inspirerende visie. Want zonder visie geen flow. 

Ga business doelen bereiken vanuit een heldere inspirerende visie, ervaar meer vitaliteit en flow en verdubbel jouw resultaten. 

Doe het en geniet van de reis. 


Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds. Hij is mede-initiator van de Scheybeeck Academy, waarbinnen 
een 2-jarig leertraject voor ambitieuze talentvolle medewerkers wordt aangeboden. Het leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

 

Doelen Stellen Gids
Jeroen Langeveld


 

Geniet van de reis en blijf zoeken naar manieren om betere resultaten te behalen! 

 

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mail: Jeroen@DoelenStellenGids.nl

Vergeet niet ons gratis ebook te downloaden.

Klik op ons gratis ebook en je wordt doorverwezen naar de site van enormail, waar jij je mailadres kan invullen om vervolgens direct het boek te downloaden.

“Een visie creëert mogelijkheden en een visie verandert hoe je naar dingen kijkt. Het verandert je denkpatronen en je gaat kansen en mogelijkheden ontdekken.