Categorieën
Doelen Stellen Gids

Scheybeeck Academy

Scheybeeck Academy

Scheybeeck Academy

start nieuwe jaargang met 17 nieuwe deelnemers

Op 23 januari jl heeft Dick Burger het startsein gegeven voor de nieuwe jaargang van het 2-jarig leertraject. Het betreft een nieuwe groep van maar liefst 17 ambitieuze talentvolle medewerkers!

Dit leertraject is door Dick Burger en Jeroen Langeveld geïnitieerd en ontwikkeld in samenwerking met iDDD Company.

Nadat het afgelopen jaar de 1e leergang voor 11 medewerkers succesvol is afgerond (in 2013 gestart onder de naam Young BUKO) is besloten dit initiatief de komende jaren te gaan voortzetten met een nieuwe groep.

Deze nieuwe groep is 23 januari gestart. Er zijn collega’s vertegenwoordigd van de verschillende Scheybeeck bedrijven. 

Scheybeeck Academy

Het 2-jarig leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

Het programma is verder uitgebreid en bestaat ondermeer uit persoonlijke coaching, trainingen in groepsverband en specifieke workshops.

Tegelijkertijd werkt elke deelnemer aan een jaardoel, afgeleid van het jaarplan binnen zijn/haar werkmaatschappij. Hiermee wordt een meetbare financiële bijdrage geleverd waarmee de persoonlijke groei meetbaar wordt gemaakt.

Door een duidelijke jaaropdracht centraal te zetten afgeleid van een persoonlijke visie, kan de voortgang eenvoudig worden gemeten. Daarmee wordt de opgedane kennis en vaardigheden direct in praktijk gebracht. En er worden verbeteringen gerealiseerd die meetbaar bijdragen aan het bedrijfsresultaat.

Net als het afgelopen jaar wordt hierbij weer nauw samengewerkt met Marc-Jan Hollenberg en Matthé Pipping.

Dick Burger, Jeroen Langeveld en Monique van der Kammen zijn vanuit de Scheybeeck holding hier nauw bij betrokken om te trainen, te coachen en de persoonlijke begeleiding te bieden die het best bij de deelnemers past.

Er zijn meerdere workshops gepland. Daarnaast zijn er 8 trainingsdagen en diverse coaching momenten. 

Winstgevend Jaarplan Schrijven en betere financiële resultaten behalen?

De Doelen Stellen Gids

Doelgroep en missie

Op het leden gedeelte staan 3 onderwerpen centraal:

1 – Winstgevende Jaarplannen.

2 – Flow.

3 – De Doelen Stellen navigator.

Als je stappen voorwaarts wil zetten dan moet je weten wat nu het ‘probleem’ is.

Zolang jij niet precies weet en helder hebt wat het is wat jou nu nog tegenhoudt om een volgende stap te zetten, dan weet je ook niet wat de ‘gap’ is.

En dan weet je dus ook niet wat de juiste oplossing is om de ‘gap’ te overbruggen en een volgende stap te zetten en betere resultaten te behalen.

En daarom hebben wij de nul meting ontwikkeld.

30 vragen geven een ingang tot verbetering

Deze nul meting ga jij invullen om te bepalen waar jij nu staat met jouw business en dit geeft jouw de juiste ingang om jouw business resultaten te verbeteren en stappen voorwaarts te gaan zetten. 

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer weten?

Onze ledensite

Meld je dan nu aan voor het ledengedeelte van de doelen stellen gids en doe ik jou een scherpe aanbieding.

Onze belofte

Doelen Stellen Gids
Jeroen Langeveld

Vergeet niet ons gratis ebook te downloaden.

Klik op ons gratis ebook en je wordt doorverwezen naar de site van enormail, waar jij je mailadres kan invullen om vervolgens direct het gratis eboek te downloaden.