Categorieën
Stap 4 - Verkrijg 100% vertrouwen in jouw doel

Vertrouwen in het bereiken van doelen

Vertrouwen in bereiken van doelen

Vertrouwen in het bereiken van doelen is een voorwaarde om doelen te bereiken. Als je niet een sterk vertrouwen hebt in het bereiken van jouw doelen, dan wordt het al bijna onmogelijk om je doelen te bereiken.

Zonder een sterk vertrouwen in jouw visie, speerpunten en doelen kom je niet ver. Een visie is per definitie ambitieus en beschrijft een ideale staat die je over een aantal jaren bereikt wil hebben. Hoe je jouw visie denkt te gaan realiseren geef je aan met een aantal doorbraken en/of speerpunten. Vanuit deze speerpunten of doorbraken leid je een jaar doel af.

Ga maar na wat er gebeurt als het (zelf)vertrouwen ontbreekt:

Het is belangrijk dat je zelfverzekerd actie onderneemt om je doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

Vertrouwen in bereiken van doelen vraagt om een kaart

Doelen bereiken en vertrouwen krijgen in het bereiken van jouw doelen vraagt om de juiste hulpmiddelen. Een gebouw bouwen is onmogelijk zonder de juiste hulpmiddelen. Zonder een stevige fundatie en een tekening van het gebouw, begint een bouwbedrijf niet met bouwen. Net als een bouwer een fundatie en tekening nodig heeft, heb jij een fundatie en kaart nodig om jouw doelen te bereiken. Een fundatie en kaart hebben geeft vertrouwen in het bereiken van doelen.

Maak je eigen kaart om doelen te bereiken

Door een eigen kaart te schrijven om doelen te bereiken vergroot jij je kansen op succes enorm. Door telkens kleine verbeteringen aan te brengen en jouw succes bepalende factoren mee te nemen in jouw kaart, creëer jij een eigen persoonlijke succes kaart. Hierin neem je mee jouw belangrijkste waarden, principes en energie brengers.

Wanneer je stap voor stap doelen bereikt en noteert wat doorslag gevend geweest is om een volgende succesvolle stap te zetten, dan heb je na verloop van tijd je eigen kaart gecreëerd.

Jij hebt dan een persoonlijk stappenplan om succesvol doelen te bereiken.

Ook heb jij helder op je netvlies staan wat voor jou de kritische succesfactoren zijn waaraan voor jou absoluut voldaan dient te worden, om succesvol doelen te bereiken.

Waar en hoe moet je starten?

Er zijn heel veel factoren van invloed op het bereiken van doelen.

En heel veel factoren spelen altijd en voor iedereen. Daarnaast zijn er altijd persoonlijke factoren van invloed die niet voor iedereen gelden. Deze persoonlijke factoren gelden alleen voor jou en moet je zelf ontdekken. Met deze persoonlijke factoren geef jij je persoonlijke kaart vorm.

De factoren die voor iedereen spelen kan je als basis gebruiken om te komen tot je persoonlijke kaart. Ook de stappen die iedereen dient te volgen hoef je niet zelf opnieuw te gaan ontdekken.

 • Het zijn deze factoren en stappen die voor iedereen spelen die ook de deelnemers van de academy hebben doorlopen.
 • Deze factoren en stappen hebben wij de afgelopen jaren bepaald, afgeleid en fine getuned.
 • Wij hebben telkens kleine verbeteringen aangebracht.
 • De algemene succes bepalende factoren hebben wij voor jou in kaart gebracht.
 • Het stappenplan staat al op papier voor jou.
 • De kans op het succesvol bereiken van doelen hebben wij enorm vergoot in de loop der jaren.

Vergroot jouw kansen op succes

Ontwikkel je eigen stappenplan en begin met het stappenplan en aanpak die wij als basis hebben uitgewerkt. Een basis waarmee vele deelnemers aan ons intern opleidingstraject een basis voor hun persoonlijk succes hebben gelegd en hun doelen hebben bereikt. Hiermee vergroot jij ook enorm je kansen op succes. Maak succes voorspelbaar voor jezelf door dezelfde stappen te gaan zetten, vanuit dezelfde mindset en in dezelfde volgorde.

 

Winstgevend jaarplan schrijven en meer flow ervaren

Creëer een heldere inspirerende visie, maak een strategisch jaarplan en zorg voor alignment. En je gaat meer flow ervaren.

Waarschijnlijk weet jij al dat flow die staat van bewustzijn is, waarin wij onze beste prestaties leveren en ons op ons best voelen. We hebben allemaal wel van deze momenten in ons leven ervaren. Momenten waarop je volledig in het nu bezig was met een activiteit, waar je geen besef meer van tijd had en ook je beste prestaties leverde. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wij helpen jou bij het maken en creëren van jouw eigen heldere inspirerende visie. Want zonder visie geen flow. 

Ga business doelen bereiken vanuit een heldere inspirerende visie, ervaar meer vitaliteit en flow en verdubbel jouw resultaten. 

Doe het en geniet van de reis. 

Missie/Visie/Ambities

De Doelen Stellen Gids


Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds. Hij is mede-initiator van de Scheybeeck Academy, waarbinnen 
een 2-jarig leertraject voor ambitieuze talentvolle medewerkers wordt aangeboden. Het leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

 

Doelen Stellen Gids
Jeroen LangeveldVitaliteit is mijn hoogste waarde.

Energie/Vitaliteit zijn voor mij de belangrijkste aspecten van succes –  er zijn nu eenmaal geen dode top performers. Voor zelfs minimale prestaties moet je over voldoende energie beschikken. Voor top prestaties moet je vitaal zijn! Als je niet over de energie beschikt die nodig is om te doen wat gedaan moet worden, zal je nooit jouw potentieel kunnen vervullen en jouw inspirerende visie kunnen realiseren en jouw missie gaan vervullen. Zo simpel is het. 

Specialisaties Doelen Stellen Gids

Doe het, geniet van de reis en blijf zoeken naar manieren om betere resultaten te behalen! 

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mail: Jeroen@DoelenStellenGids.nl

Tijdelijke Actie - Gratis lidmaatschap ledengedeelte als je nu mijn boek bestelt


Boek – Doelen bereiken vanuit een visie is met de thuiswinkel waarborg te bestellen bij Boekenbestellen.nl

Bestel mijn boek door op de bestellen knop te klikken. Jij wordt dan doorverwezen naar de site van Boekenbestellen.nl, waar jij in een beveiligde omgeving kan afrekenen en het boek direct toegezonden krijgt via post.nl 

Maak succes voorspelbaar

Winstgevend jaarplan schrijven op het ledengedeelte

Wat ga jij doen op het ledengedeelte?

Jij gaat in 20 minuten per dag gedurende 60 dagen jouw eigen winstgevend jaarplan schrijven en jouw resultaten verdubbelen binnen 3 jaar. 

En ik help jou op het ledengedeelte om dit te realiseren. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Bestel mijn boek vanaf maandag 15 augustus bij boekenbestellen.nl waar jij in een beveiligde omgeving kan betalen met Ideal – PayPal – Visa -Mastercard en ook met een overboeking.
 2. Stuur mij een mail met jouw aankoopbewijs van mijn boek plus jouw naw gegevens.
 3. En ik geef jou 3 maanden lang gratis toegang tot het leden gedeelte.

Vol = Vol (maximaal 15 leden) Je leest hier meer over deze tijdelijke actie.

Missie van de ledensite Doelen Stellen Gids:

Een zo hoog mogelijke kwaliteit en service leveren op het gebied van business doelen bereiken vanuit een visie, tegen een zo laag mogelijk tarief als mogelijk is.

Specialisaties:

  1. Winstgevende jaarplannen (inclusief inspirerende heldere visie).
  2. Flow ervaren.
  3. Doelen Stellen navigatie met de doelen stellen gids navigator.

Nader kennismaken, begin hier:

Privé:

Begin met de juiste vragen te stellen en ontwerp een levensplan.

Zakelijk:

Begin met het Jaarplan Traject, de basis voor betere bedrijfsresultaten en download het jaarplan sjabloon.

Blogs:

Lees onze blogs.

Vergeet niet ons gratis ebook te downloaden.

Klik op ons gratis ebook en je wordt doorverwezen naar de site van enormail, waar jij je mailadres kan invullen en vervolgens direct het boek kan downloaden.

“Een visie creëert mogelijkheden en een visie verandert hoe je naar dingen kijkt. Het verandert je denkpatronen en je gaat kansen en mogelijkheden ontdekken. En daarom zouden we altijd visies moet blijven creëren, want dan blijven wij ook altijd leren en dus groeien”.

Ontbreekt de drive binnen jouw team? 

Ontbreekt dan misschien ook een inspirerende heldere visie?

De beste teams hebben een interne drive en ook een gemeenschappelijke visie!