Categorieën
Stap 4 - Verkrijg 100% vertrouwen in jouw doel

Vertrouwen in het bereiken van doelen

Vertrouwen in bereiken van doelen

Vertrouwen in het bereiken van doelen is een voorwaarde om doelen te bereiken. Als je niet een sterk vertrouwen hebt in het bereiken van jouw doelen, dan wordt het al bijna onmogelijk om je doelen te bereiken.

Zonder een sterk vertrouwen in jouw visie, speerpunten en doelen kom je niet ver. Een visie is per definitie ambitieus en beschrijft een ideale staat die je over een aantal jaren bereikt wil hebben. Hoe je jouw visie denkt te gaan realiseren geef je aan met een aantal doorbraken en/of speerpunten. Vanuit deze speerpunten of doorbraken leid je een jaar doel af.

Ga maar na wat er gebeurt als het (zelf)vertrouwen ontbreekt:

Het is belangrijk dat je zelfverzekerd actie onderneemt om je doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

Vertrouwen in bereiken van doelen vraagt om een kaart

Doelen bereiken en vertrouwen krijgen in het bereiken van jouw doelen vraagt om de juiste hulpmiddelen. Een gebouw bouwen is onmogelijk zonder de juiste hulpmiddelen. Zonder een stevige fundatie en een tekening van het gebouw, begint een bouwbedrijf niet met bouwen. Net als een bouwer een fundatie en tekening nodig heeft, heb jij een fundatie en kaart nodig om jouw doelen te bereiken. Een fundatie en kaart hebben geeft vertrouwen in het bereiken van doelen.

Maak je eigen kaart om doelen te bereiken

Door een eigen kaart te schrijven om doelen te bereiken vergroot jij je kansen op succes enorm. Door telkens kleine verbeteringen aan te brengen en jouw succes bepalende factoren mee te nemen in jouw kaart, creëer jij een eigen persoonlijke succes kaart. Hierin neem je mee jouw belangrijkste waarden, principes en energie brengers.

Wanneer je stap voor stap doelen bereikt en noteert wat doorslag gevend geweest is om een volgende succesvolle stap te zetten, dan heb je na verloop van tijd je eigen kaart gecreëerd.

Jij hebt dan een persoonlijk stappenplan om succesvol doelen te bereiken.

Ook heb jij helder op je netvlies staan wat voor jou de kritische succesfactoren zijn waaraan voor jou absoluut voldaan dient te worden, om succesvol doelen te bereiken.

Waar en hoe moet je starten?

Er zijn heel veel factoren van invloed op het bereiken van doelen.

En heel veel factoren spelen altijd en voor iedereen. Daarnaast zijn er altijd persoonlijke factoren van invloed die niet voor iedereen gelden. Deze persoonlijke factoren gelden alleen voor jou en moet je zelf ontdekken. Met deze persoonlijke factoren geef jij je persoonlijke kaart vorm.

De factoren die voor iedereen spelen kan je als basis gebruiken om te komen tot je persoonlijke kaart. Ook de stappen die iedereen dient te volgen hoef je niet zelf opnieuw te gaan ontdekken.

  • Het zijn deze factoren en stappen die voor iedereen spelen die ook de deelnemers van de academy hebben doorlopen.
  • Deze factoren en stappen hebben wij de afgelopen jaren bepaald, afgeleid en fine getuned.
  • Wij hebben telkens kleine verbeteringen aangebracht.
  • De algemene succes bepalende factoren hebben wij voor jou in kaart gebracht.
  • Het stappenplan staat al op papier voor jou.
  • De kans op het succesvol bereiken van doelen hebben wij enorm vergoot in de loop der jaren.

Vergroot jouw kansen op succes

Ontwikkel je eigen stappenplan en begin met het stappenplan en aanpak die wij als basis hebben uitgewerkt. Een basis waarmee vele deelnemers aan ons intern opleidingstraject een basis voor hun persoonlijk succes hebben gelegd en hun doelen hebben bereikt. Hiermee vergroot jij ook enorm je kansen op succes. Maak succes voorspelbaar voor jezelf door dezelfde stappen te gaan zetten, vanuit dezelfde mindset en in dezelfde volgorde.

 

Winstgevend Jaarplan Schrijven en betere financiële resultaten behalen?

De Doelen Stellen Gids Trainingen

1 – Training – Doelen Bereiken

2 – Flow-Training

3 – Winstgevend Jaarplan Schrijven

Klik op de link voor meer informatie.

Doelen Stellen Gids
Jeroen Langeveld
error: Content is protected !!