Waardengedreven Missie

Waarden gedreven missie

Een waardengedreven missie geeft aan wat jouw ‘grote doel’ is, het beantwoord de ‘grote waarom je het allemaal doet’ vraag. Juist ook als zich donkere wolken samenpakken op de achtergrond.

Bovendien geeft het de richting aan waar al je acties op gericht zijn. 

Heb je geen missie, dan ontbreekt jouw ‘grote doel en grote waarom’ en heb je geen richting en dus is het gevolg dat je automatisch van links naar rechts gaat.

Simon Sinek heeft prachtig verwoord hoe belangrijk het is om jouw ‘Big Why’ te communiceren, ofwel WAAROM je doet WAT je doet in zijn TedTalk.

De missie vormt een logisch geheel met de visie. Het is jouw visie die grote verwachtingen wekt. En grote verwachtingen zijn een voorwaarde om betere resultaten te behalen. 

Zonder grote verwachtingen ontbreekt de drive om grote inspanningen te leveren. Het antwoord op de vraag ‘waarom zou ik dit allemaal doen’ ontbreekt en dus doe je het ook niet. 

De missie en visie zijn dus allesbepalend voor je toekomstig succes! De missie en visie vormen de energie- en inspiratiebron en geven altijd de juiste richting aan.

In 6 stappen jouw eigen Waardengedreven Missie ontdekken.

Het is mijn missie om te bouwen aan duidelijkheid en vertrouwen omdat zonder duidelijkheid en vertrouwen je geen betere resultaten gaat behalen. En ik vind dat iedereen recht heeft op betere resultaten. Betere resultaten behalen begint met het hebben van duidelijkheid en vertrouwen.

Een waarden gedreven missie geeft aan wat jouw ‘grote doel’ is, het beantwoord de ‘grote waarom je het allemaal doet’ vraag. 

Bovendien geeft het de richting aan waar al je acties op gericht zijn. 

En daarom zou iedereen zijn eigen missie moeten kunnen ontdekken.

Samenvattend:

  • Een missie beantwoord de grote ‘waarom’ vraag.
  • Jouw missie geeft de stip op de horizon aan waar al je acties op zijn gericht.
  • De missie vormt een logisch geheel met de visie. Het is jouw visie die grote verwachtingen wekt. En grote verwachtingen zijn een voorwaarde om betere resultaten te behalen.
  • Zonder grote verwachtingen ontbreekt de drive om grote inspanningen te leveren.
  • De missie en visie zijn dus allesbepalend voor je toekomstig succes!
  • Betere resultaten behalen begint met het ontdekken van je eigen missie.

Iedere belangrijke rol in jouw leven verdient een eigen missie!

Wil jij jouw eigen Waardengedreven Missie ontdekken in 6 stappen?

Het is niet moeilijk om je missie te ontdekken.

Doorloop 6 stappen en je hebt jouw persoonlijke waardengedreven missie duidelijk op je netvlies staan.

Wil jij jouw persoonlijke missie ontdekken?

Dat kan. Het enige wat je dient te doen is je hier aanmelden en dan kan je direct aan de slag! En kom je er niet uit, geen probleem, dan help ik je hierbij. Oh ja, het is helemaal gratis dus als je serieus bent en betere resultaten wil behalen, dan is dit je startpunt.