Categorieën
Businessplan Stap 4 - Verkrijg 100% vertrouwen in jouw doel

Zet je kwaliteiten in en bereik doelen

Zet je kwaliteiten en bereik doelen

Zet je kwaliteiten in en bereik jouw doelen en krijg nog meer zelfvertrouwen.

In de vorige blog heb ik een manier beschreven om meer vertrouwen in het bereiken van doelen te krijgen als jij nu geen vertrouwen hebt. In deze blog het vervolg.

Zet je kwaliteiten en bereik doelen

 • Iedereen heeft specifieke kwaliteiten en is uniek op een bepaald gebied.
 • De kunst is om te ontdekken wat jouw specifieke gebied is en waar en hoe jouw unieke kwaliteiten het best tot hun recht komen.
 • Zelfvertrouwen ga je niet krijgen als je alleen maar kritiek krijgt.
 • En kritiek blijf je krijgen als je niet jouw kwaliteiten vanuit de juiste rol inzet.

Applaus in plaats van kritiek

Je moet jouw kwaliteiten vanuit de juiste rol gaan inzetten om applaus te krijgen in plaats van kritiek. Wanneer je applaus en complimenten krijgt groeit je zelfvertrouwen.

Bedrijven kunnen alleen succesvol zijn als zij hun specifieke niche vinden. Bedrijven kunnen niet tegen iedereen concurreren en doen dat ook niet! En dat zou jij ook niet moeten willen! Dus zet je kwaliteiten in en bereik jouw doelen.

Je kan niet overal even goed in zijn. Jij niet en niemand niet. Zet jouw kwaliteiten in en vorm een team. Wanneer je aan jezelf twijfelt draagt dit natuurlijk niet bij aan het succesvol bereiken van jouw doelen. Maar wanneer jij jouw kwaliteiten vanuit de juiste rol inzet, dan heb je wel zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen draagt overduidelijk wel bij aan het realiseren van doelen.

Wil je een volgende stap zetten dan is het noodzakelijk dat je jouw niche vindt. Jouw eigen niche vinden en meer (zelf)vertrouwen ontwikkelen hebben een 1 op 1 relatie. Wil jij meer applaus krijgen dan moet je beginnen de huidige situatie te accepteren zoals deze is. Van hieruit ga je veranderingen aanbrengen.

Vorm een team

Succesvolle bedrijven worden gevormd door succesvolle teams. De teamleden vullen elkaar aan.

Iedereen zet zijn kwaliteiten in vanuit de rol waarin deze kwaliteiten het beste tot hun recht komen. En als alle teamleden dit doen, dan vormen zij een sterk team. Iemand die zijn kwaliteiten vanuit de juiste rol inzet creëert hogere verwachtingen voor zichzelf. En hogere verwachtingen zijn het startpunt om betere resultaten te gaan behalen.

Ga geen gevecht aan wat je niet kan winnen. Dus als je zwak bent op bepaalde onderdelen vorm dan een team. Een inspirerende visie nodigt anderen uit om samen met jou een team te vormen. Wat is jouw visie? Wil jij een eigen visie formuleren maar weet je niet hoe?

Ga doen wat succesvolle bedrijven doen. Formuleer een inspirerende visie, zet je kwaliteiten in en bereik jouw doelen. Het applaus volgt vanzelf.

Team doelen stellen

De jaarplan aanpak resulteert in een aantal concrete doelen. Deze heldere en concrete doelen geven het team focus. Het team focust zich op de meest belangrijke doelen die bijdragen aan het realiseren van de ambities van het bedrijf.

En dit is wat jij ook moet doen. Ook jij dient focus aan te brengen. Je kan niet alles doen en ook is niet alles even belangrijk. Er zijn altijd enkele zaken die veel belangrijker zijn voor jouw succes dan al die andere zaken die ook om aandacht schreeuwen. Jouw visie geeft jou deze focus. De speerpunten om jouw visie te realiseren zijn het meest belangrijk. Hier dien jij je focus op te richten. Zet je kwaliteiten in bereik doelen die belangrijk voor je zijn.

Leren van de jaarplan aanpak?

De Doelen Stellen Gids aanpak vertoont veel overeenkomsten met de jaarplan aanpak van succesvolle bedrijven. Hoe het jaarplan traject verloopt heb ik hier uitgebreid beschreven. In aanvulling op deze beschrijving heb ik een aantal follow-up mails geschreven welke ook jij kan ontvangen. Je dient je wel even aan te melden hiervoor.

Meld je aan voor de follow-up mails jaarplan aanpak en kopieer de aanpak van bedrijven.

Leg de fundatie voor jezelf

Hoe krijg ik nog meer vertrouwen in het bereiken van doelen? Ga een stevige fundatie voor jezelf leggen.

In mijn nieuwe boek leg jij in deel 1 van het boek een stevige fundatie onder jouw leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. En wanneer jij de fundatie hebt gelegd, dan ga je verder bouwen. Je bouwt dan stap voor stap verder op de fundatie, welke gevormd wordt door:

 • Jouw missie.
 • Een heldere visie.
 • Waarden gedreven te handelen.
 • Je kwaliteiten vanuit de juiste rol te gaan inzetten.
 • Een paar eenvoudige principes voor jezelf te gaan bepalen hoe jij wil werken.

 

Je leest hier meer over doelen bereiken vanuit een visie.

Vergroot jouw kansen op succes

Ontwikkel je eigen persoonlijke visie en begin met een stappenplan en aanpak die wij als basis hebben uitgewerkt. Een basis waarmee vele deelnemers aan ons intern opleidingstraject een basis voor hun persoonlijk succes hebben gelegd en hun doelen hebben bereikt. , Hiermee vergroot jij ook enorm je kansen op succes.

Maak succes voorspelbaar voor jezelf door dezelfde stappen te gaan zetten, vanuit dezelfde mindset en in dezelfde volgorde.

Zet je kwaliteiten en bereik jouw doelen

Hoe? Je leest er alles over in mijn boek welke je hier kan bestellen.

Heeft het gelopen jaar jou niet gebracht wat je hiervan had verwacht?

Zijn jouw verwachtingen niet uitgekomen?

Maak jij je zorgen?

Slaap je slecht?

Ervaar jij stress?

Begin dan een een eigen levensplan te ontwerpen.

Winstgevend jaarplan schrijven en meer flow ervaren

Creëer een heldere inspirerende visie, maak een strategisch jaarplan en zorg voor alignment. En je gaat meer flow ervaren.

Waarschijnlijk weet jij al dat flow die staat van bewustzijn is, waarin wij onze beste prestaties leveren en ons op ons best voelen. We hebben allemaal wel van deze momenten in ons leven ervaren. Momenten waarop je volledig in het nu bezig was met een activiteit, waar je geen besef meer van tijd had en ook je beste prestaties leverde. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wij helpen jou bij het maken en creëren van jouw eigen heldere inspirerende visie. Want zonder visie geen flow. 

Ga business doelen bereiken vanuit een heldere inspirerende visie, ervaar meer vitaliteit en flow en verdubbel jouw resultaten. 

Doe het en geniet van de reis. 

Missie/Visie/Ambities

De Doelen Stellen Gids


Jeroen Langeveld (1966) begeleidt als lid van het managementteam van Scheybeeck de ondernemingen bij veranderingstrajecten, strategie bepaling en turnarounds. Hij is mede-initiator van de Scheybeeck Academy, waarbinnen 
een 2-jarig leertraject voor ambitieuze talentvolle medewerkers wordt aangeboden. Het leertraject is gericht op een verdere opleiding en versterking van diverse vaardigheden op het gebied van management en leiderschap.

 

Doelen Stellen Gids
Jeroen LangeveldVitaliteit is mijn hoogste waarde.

Energie/Vitaliteit zijn voor mij de belangrijkste aspecten van succes –  er zijn nu eenmaal geen dode top performers. Voor zelfs minimale prestaties moet je over voldoende energie beschikken. Voor top prestaties moet je vitaal zijn! Als je niet over de energie beschikt die nodig is om te doen wat gedaan moet worden, zal je nooit jouw potentieel kunnen vervullen en jouw inspirerende visie kunnen realiseren en jouw missie gaan vervullen. Zo simpel is het. 

Specialisaties Doelen Stellen Gids

Doe het, geniet van de reis en blijf zoeken naar manieren om betere resultaten te behalen! 

Kernwaarden van De Doelen Stellen Gids

Telefoon: 06 51 32 83 84

Mail: Jeroen@DoelenStellenGids.nl

Tijdelijke Actie - Gratis lidmaatschap ledengedeelte als je nu mijn boek bestelt


Boek – Doelen bereiken vanuit een visie is met de thuiswinkel waarborg te bestellen bij Boekenbestellen.nl

Bestel mijn boek door op de bestellen knop te klikken. Jij wordt dan doorverwezen naar de site van Boekenbestellen.nl, waar jij in een beveiligde omgeving kan afrekenen en het boek direct toegezonden krijgt via post.nl 

Maak succes voorspelbaar

Winstgevend jaarplan schrijven op het ledengedeelte

Wat ga jij doen op het ledengedeelte?

Jij gaat in 20 minuten per dag gedurende 60 dagen jouw eigen winstgevend jaarplan schrijven en jouw resultaten verdubbelen binnen 3 jaar. 

En ik help jou op het ledengedeelte om dit te realiseren. Ik leer je te ‘spelen’ met een winstgevend jaarplan, want het moet niet op werken gaan lijken.

Wat zijn de voorwaarden?

 1. Bestel mijn boek vanaf maandag 15 augustus bij boekenbestellen.nl waar jij in een beveiligde omgeving kan betalen met Ideal – PayPal – Visa -Mastercard en ook met een overboeking.
 2. Stuur mij een mail met jouw aankoopbewijs van mijn boek plus jouw naw gegevens.
 3. En ik geef jou 3 maanden lang gratis toegang tot het leden gedeelte.

Vol = Vol (maximaal 15 leden) Je leest hier meer over deze tijdelijke actie.

Missie van de ledensite Doelen Stellen Gids:

Een zo hoog mogelijke kwaliteit en service leveren op het gebied van business doelen bereiken vanuit een visie, tegen een zo laag mogelijk tarief als mogelijk is.

Specialisaties:

  1. Winstgevende jaarplannen (inclusief inspirerende heldere visie).
  2. Flow ervaren.
  3. Doelen Stellen navigatie met de doelen stellen gids navigator.

Nader kennismaken, begin hier:

Privé:

Begin met de juiste vragen te stellen en ontwerp een levensplan.

Zakelijk:

Begin met het Jaarplan Traject, de basis voor betere bedrijfsresultaten en download het jaarplan sjabloon.

Blogs:

Lees onze blogs.

Vergeet niet ons gratis ebook te downloaden.

Klik op ons gratis ebook en je wordt doorverwezen naar de site van enormail, waar jij je mailadres kan invullen en vervolgens direct het boek kan downloaden.

“Een visie creëert mogelijkheden en een visie verandert hoe je naar dingen kijkt. Het verandert je denkpatronen en je gaat kansen en mogelijkheden ontdekken. En daarom zouden we altijd visies moet blijven creëren, want dan blijven wij ook altijd leren en dus groeien”.

Ontbreekt de drive binnen jouw team? 

Ontbreekt dan misschien ook een inspirerende heldere visie?

De beste teams hebben een interne drive en ook een gemeenschappelijke visie!